Vælg den rette inkassoservice til din virksomhed

19 november 2020 Cecilie Mortensen

Har du dårlige betalere i din virksomhed? De seneste undersøgelser viser, at der er flere og flere dårlige betalere blandt private forbrugere i dag. Det kan være en stor hindring for virksomhedens udvikling og drift, hvis der er flere dårlige betalere i kundeporteføljen. Det er derfor vigtigt at tage stilling til, hvordan du ønsker proceduren skal være, når dine kunder ikke betaler deres regninger til tiden. 

Her kan du som udgangspunkt enten vælge at rykke kunden selv, eller hyre et professionelt inkassofirma til at udføre opgaven. Fordelen ved at hyre et inkassofirma er, at de typisk har stor erfaring med inddrivelser af forskellige kundetyper. De ved derfor godt, hvordan de bedst og nemmest kommer i kontakt med kunden for at få en god dialog med henblik for at få betalt det udestående med det samme. 

Vælg det rette inkassofirma til at inddrive gæld hos kunder

Uanset om det er en mindre eller større faktura som du har udestående med en kunde, kan du forvente at få hjælp til at inddrive pengene gennem et inkasso service. Her er opgaven at finde det rette inkassofirma, der passer til din virksomhed og budget.

Da der er mange inkassofirmaer at vælge imellem, kan det for de fleste være en jungle at navigere rundt i. Vi anbefaler derfor at forhøre dig rundt i dit netværk for at finde gode erfaringer med inkassofirmaer. Der er som udgangspunkt mulighed for at vælge imellem forskellige løsninger alt efter, hvilket inkassofirma du vælger. 

Opkræv pengene selv for 0 kr. gennem Collectia

Hvis du overvejer Collectia som inkassofirma, kan det varmt anbefales. Her kan du enten vælge at oprette sagerne helt gratis på deres platform, eller lade Collectia stå for opkrævningen. Der er dermed mulighed for at skræddersy en løsning, som passer til dig og det behov virksomheden måtte have.

Flere Nyheder