Nogle gode tips til og fra arbejde med gulvafslibning

19 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Nogle gode tips til og fra arbejde med gulvafslibning

Når man arbejder med gulvafslibning, så kører man ofte rundt i en firmavogn, som man tager fra firmaet og kører ud til kunderne, for siden man ikke må bruge den slags arbejdsmidler privat, så er man nødt til at aflevere den ved firmaet hver gang og hente den derfra end at kunne køre direkte ud til kunden.

Heldigvis kører man så ofte rundt i nogle timer, hvor der ikke er så meget traffik, hvilket ofte er myldretrafikken om morgenen mellem klokken 06 og 08, og når man kommet retur fra arbejde ved 15.30-tiden og indtil 18, hvorunder der også er den famøse ulvetime.

De fleste mennesker arbejder i dette tidsrum og i hverdagene, så når man skal møde på arbejde for at hente firmavognen eller bare arbejde på kontoret, så er der her i det følgende nogle tips til, hvordan du kan sørge for at komme til tiden.

Som voksne, ansvarsfulde mennesker forventes det jo, at man er i stand til at møde ind til tiden hver dag og udføre sit arbejde, medmindre man er decideret syg.

Har man svært ved at komme ud af fjerene om morgenen, så er man nødt til at finde en metode til dette, der virker for en. Dette vil vi ikke beskæftige os med i denne artikel.

Er du i egen bil på vej til gulvafslibningsfirmaet for at arbejde, så kør i god tid.

Har du mulighed for det, så tjek trafiksituationen hjemmefra, og når du så er ude at køre, så indstil bilradioen på trafikken, så du altid kan finde alternative veje at køre ad – specielt hvis du er stedkendt.

Skal du med det offentlige, så tag også god tid afsted, for hvis der skulle ske aflysninger, duer det ikke, at du har planlagt ankomst lige til tiden.

Undersøg også her løbende alternativer for, hvordan du ellers skal tage de offentlige midler i tilfælde af aflysninger.

Flere Nyheder