Køb af verandadøre

28 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du et hus eller sommerhus med en veranda, og trænger du til at få udskiftet dørene til verandaen. Det kan være fordi de er blevet gamle og slidte, du vil gerne have mere lys ind i din bolig. Det kan også være at det er en del af en større renovering, så din bolig bliver bedre isoleret. Uanset årsagen er det en god ide at få råd og vejledning så du får de helt rigtige dobbelte verandadøre. 

Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer og der hvor du skal købe dine nye døre. Eks. hos klarvinduer.no

døre

Isolering af din bolig

At varme en bolig op er dyrt og det bliver endnu dyrere hvis du har døre og vinduer der er gamle og dårlig isoleret. Derfor kan det godt betale sig at udskifte ens vinduer og døre, herunder ens verandadøre. Når du skal have udskiftet dine døre og vinduer, kan du med fordel overveje om de skal se ud som dem der allerede er der eller om de skal have et andet udtryk. Det kan også være en anden størrelse eller form. Der kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer.

Når du har fået isoleret din bolig, er det vigtigt at være opmærksom på udluftning. Jo bedre din bolig er isoleret jo vigtigere er det at få det udluftet dagligt. Årsagen er, at det ikke er så nemt at få luften udskiftet i en bolig, der er godt isoleret. Hvis boligen ikke bliver udluftet godt og grundig dagligt, er der risiko for at få skimmelsvamp, hvilke ikke er sundt for boligen og for jer.

Skimmelsvamp kan give astma og åndedragsbesvær. Du skal som minimum udlufte din bolig to gange dagligt i mindst 5-10 min. Der skal være gennemtræk. Det er ikke nok bare at åbne et vindue.

Flere Nyheder