Hold kursus og konferencer i skønne omgivelser

13 august 2020 Anne-Mette Hansen
Hold kursus og konferencer i skønne omgivelser

Konferencer og kursus skal foregå i afslappede og behagelige omgivelser. Men der skal også stadig være gode faciliteter til dine medarbejdere eller kursusister. Det kan derfor være en svær balancegang, når du skal vælge det optimale sted at afholde kursus, møder og konferencer. Leder du efter et godt konferencecenter i Sønderjylland? Så skal du læse med her!

5 ting et konferencecenter skal have

Her er nogle af de fem vigtigste elementer, som et godt konferencecenter skal have. 

1. Skønne omgivelser – så dine medarbejdere/kursister kan gå en tur ud. Nyde omgivelserne om aftenen, hvis konferencen varer flere dage. Beliggenheden skal lige såvel være i orden. Så det er nemt at komme til fra motorvej, lufthavn eller med offentlig transport.

2. Gode lokaler og faciliteter – der skal være plads, til det antal I er. Rummene skal være behagelige at opholde sig i, uden at man sidder for tæt eller der bliver for varmt i dem om sommeren. Der skal både være større rum, hvor I kan samles mange og små rum, hvor mindre grupper kan arbejde i workshops. 

3. Mulighed for forplejning – det skal være sådan, at I ikke behøver tænke på noget. At I kan bestille forplejning til alle måltider. 

4. Mulighed for overnatning – er det en konference eller et kursus på flere dage? Så skal der være mulighed for overnatning. Så folk ikke skal ud i transport til hotel eller lignende.

5. Teknik der fungerer – teknikken, som printere og pc’er og andet fremvisningsudstyr, skal fungere helt optimalt og gerne kunne flyttes rundt på efter behov. 

Hold kursus og konference i Sønderjylland 

Vil du gerne afholde et kursus eller en konference i Sønderjylland? Så er Sandbjerg Gods et oplagt sted at vælge. Her får man opfyldt alle krav til et godt konferencecenter. Du kan læse meget mere om stedet, faciliteterne og deres priser på hjemmesiden. Læs mere og book dit konferencecenter i Sønderjylland.

Flere Nyheder