Forbedr dine jobmuligheder med kurser i Excel

31 juli 2019 Nete Mortensen
Forbedr dine jobmuligheder med kurser i Excel

Det kan være rigtig svært og rigtig hårdt at være jobsøgende. Du sidder og skriver ansøgning efter ansøgning, men du hører aldrig noget. Eller måske bliver du kaldt til jobsamtaler, men kommer aldrig videre. Lige meget hvad, så tærer det på din psyke og på din selvtillid hver eneste gang.

Der kan være alle mulige grunde til, at det ikke lykkes dig at komme videre fra de indledende samtaler. Men rigtig ofte har det noget med erfaring og kompetencer at gøre. Erfaring og kompetencer er de ting, som jobsøgende oftest bliver sorteret fra på. Hvis du gerne vil vende din negative situation om, kan du derfor med fordel starte med at arbejde på dine kompetencer.

Tag et kursus i Excel

Kurser i Excel kan måske været et godt sted at starte. Selvom Excel kan virke som noget ret basalt, så er der rigtig mange mennesker, som faktisk ikke kan finde ud af at bruge dette ellers ret smarte program.

Office, Windows, Word, Excel, Powerpoint, Outlook

Men faktisk er Excel-kompetencer noget, som du kan bruge i stort set alle typer af job. Selvom du laver noget kreativt og ikke særlig talorienteret, kan du stadig risikere at skulle kigge på statistikker og på budget. Og her er det helt uundværligt med kompetencer inden for Excel.

Investér i din fremtid

Det kan godt virke lidt voldsomt at smide en stor portion penge efter et kursus i et ret simpelt program. Men selvom det virker en smule frustrerende at skulle bruge tid og penge på det lige nu, så er det helt sikkert en vigtig investering i din fremtid.

For det gør bare en forskel at have nogle ekstra kompetencer, både i forhold til dit CV og i forhold til, når du sidder inde til en jobsamtale og skal forklare, hvorfor du er den rigtige til lige netop dette job. 

Flere Nyheder