Find en bolig i provinsen

04 maj 2020 Lotte Hindsberg
Find en bolig i provinsen

De fleste begynder ofte at se meget trætte ud allerede inden de går i gang med at lede efter en ny lejlighed fordi det kan være svært at finde en. Især hvis man gerne vil bo i storbyerne. Det kan både være svært og dyrt at finde en bolig i centrum. Hvis man derimod er mere åben og ikke har noget imod at bo i provinsen, er det ikke alene meget nemmere, men du får ofte også meget mere bolig for dine penge. Samtidig er kommunerne meget opmærksomme og interesseret i at tiltrække nye borgere til deres områder og derfor er deres service ofte langt højere end i storbyerne. Du kan blandt andet finde en bolig her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Bedre service fra kommunen

En af de reservationer som mange har ved at skulle flytte til provinsen er om det er muligt for begge at finde et arbejde. Det giver ikke mening at flytte for at spare penge hvis det ikke er muligt at finde arbejde. Det ved kommunerne og de har derfor ofte lavet aftaler med de lokale virksomheder, så det er nemmere for nye borgere at komme i kontakt med dem. Det betyder også at de virksomheder, som overvejer at flytte til billigere og større lokaler, også nemmere kan finde kvalificeret arbejdskraft og det er derfor en ren win win for alle parter.

Et andet område hvor kommunernes service ofte er bedre, er på områder som børn og aktiviteter. Skolerne er ofte i en bedre stand og der er gode pasningsordninger med bedre normeringer. Der er måske endda råd til, at en af forældrene kan gå ned på deltid.

Der findes gode aktivitetsfaciliteter både til børn, unge og voksne og hvis man har behov for storbyens pulserende liv, er der ofte kun en halv eller hel time til den nærmeste storby.

Flere Nyheder